Musselmalet porcelæn købes

Vi opkøber alt indenfor musselmalet porcelæn

Musselmalet porcelæn er en sand klassiker, og en eftertragtet vare både i Danmark og i udlandet. Stellet er det ældste stel der er produceret på den Kongelige Porcelænsfabrik (Royal Copenhagen) og er siden 1700-tallet blevet produceret både på Den Kongelige og hos Bing & Grøndahl.

musselmalet porcelæn købes

Vi opkøber musselmalet porcelæn fra Den Kongelige Porcelænsfabrik og Bing og Grøndahl. Alt har i princippet interesse – fra underkopper til terriner. Jo mere sjældent et stykke musselmalet du har til salg, des mere interessant er det for os. Større samlinger af f.eks. middagsservice er altid rigtig interessant også. Det har vi altid gode kunder til.

Har du musselmalet du ønsker at sælge, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Det kan vi gøre på tre måder. Enten kommer vi til dig og besigtiger effekterne, og giver et bud. Du er også velkommen til at sende os billeder (husk at beskrive eventuelle skår/defekter), og så giver vi et bud ud fra dem. Sidst men ikke mindst kan du komme forbi vores butik i Næstved med effekterne, så vi kan se på dem der. Butikken hedder rumfAng3, og ligger på Kildemarksvej 36. Vi har åbent 2-3 gange om ugen, og ellers efter aftale. For nærmere info omkring åbningstider, kan du ringe til os på telefon 71 99 41 61.

Noget af det musselmalede vi i øjeblikket sælger bedst, er:
Musselmalet kaffekande
Musselmalet tekande / tepotte
Musselmalet middagstallerken
Musselmalet kagetallerken
Musselmalet frokosttallerken
Musselmalet salt og peber sæt
Musselmalet urtepotteskjulere
… men alt har interesse, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har effekter du ønsker at sælge.

Den pris vi betaler, afhænger helt af effekternes stand, samt hvilke effekter der er tale om. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og ligger ofte tæt op ad markedsprisen. For enkelte, sjældne, effekter betaler vi gerne mere end hvad man kan forvente på f.eks. auktion.

Skriv til os på kontakt@dodsbo-sydsjaelland.dk, eller ring til os på telefon 71 99 41 61. Vi svarer telefonen hele døgnet, og mails indenfor 12 timer.

Kort om os
Dødsbo Østdanmark er en professionel handelsvirksomhed, der igennem tre generationer har beskæftiget sig med opkøb og salg af bedre brugte møbler, kunst, antikviteter og design – særligt dansk design. I dag ejes og drives virksomheden af de to søskende, Mette og Peter Holmstrand. Virksomheden har base i Næstved, men opererer på hele Sjælland og øerne.