Samarbejdsaftale med ejendomsmæglere

Dødsbo Østdanmark, og vores fire afdelinger, indgår gerne samarbejdsaftaler der kan føre til et langt og meningsfuldt samarbejde.

Vi samarbejder med advokater, bedemænd og ejendomsmæglere i hele regionen – og vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, der kan være med til at styrke vores forretning, og omvendt.

Ejendomsmæglere – samarbejdsaftale
Som ejendomsmægler får du fra tid til anden til opgave at sælge et dødsbo, og ofte i tæt samarbejde med arvingerne til boet. Rydning af boet – eller vurdering af effekterne i det – bliver en del af den proces på et tidspunkt, og vi giver dig muligheden for at have en fast samarbejdspartner du kan henvise til, såfremt du oplever at arvingerne (sælgerne) er i tvivl om hvordan de skal håndtere indboet.

Vi kan sørge for alt – lige fra bortskaffelse af sofaer til gulvtæpper. Bedre indbo betaler vi naturligvis for. Det er altid muligt at få en bolig ryddet på få dage, f.eks. inden der skal tages billeder til salgsopstillingen.

Vi har valgt at tilbyde en pakke der består af en indledende besigtigelse og vurdering, samt et helt uforpligtende tilbud på køb af effekter eller rydning af hele boet. Hvad vi konkret tilbyder, og hvordan det i praksis foregår, har vi sammenfattet i en pjece, som du har mulighed for at udlevere til din klient. I pjecen findes også vores kontaktoplysninger m.m.

Er du interesseret i at høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, og hvad et eventuelt samarbejde kunne indeholde, så kontakt os endelig på telefon 71 99 41 61, og lad os tage en snak om mulighederne.